top of page
spanien.jpg

Syv dage i lejlighed med smukke omgivelser

Gratis wifi

Swimmingpool

Velkomstmiddag med nordspanske delikatesser

Kanotur med efterfølgende middag
3 gange morgen-yoga
Håndklæder og sengelinned 
Rengøring, slut og midtvejs

 

Poolfest, børneleg og middag
Grillmiddag med nordspanske specialiteter
Luksus morgenmadsbuffet
Middag på michelinrestaurant

Spanien Adventure (6-13 juli)

Sammen med adventuresport ekspert Bo Jørgensen fra Outdoor Production,

afholder vi til sommer en særlig rejse til vores fantastiske sted i Nordspanien, med ekstra fokus på adventure- og naturoplevelser for familier med store børn. Her vil være mulighed for at udfordre sig selv præcis så lidt eller så meget man har lyst til, men også på at få det maksimale ud af at være i et af Europas smukkeste områder, med bjerge, vand og gourmetmad.

Nordspanien

Nordspanien er en godt gemt perle, og perfekt både som feriested, for kultur- og naturelskere, og ikke mindst for alle, som nyder at læne sig tilbage i storslåede gourmetoplevelser. Fremfor alt er destinationen Gulliver Rejsers allerførste, og én vi holder meget af at genbesøge med vore gæster. 

Vi har fundet et helt vidunderligt sted i Cantrabrien, som ligger perfekt i forhold til ekstraordinære naturoplevelser for børn såvel som voksne, men som også har fokus på komfort, og på at børnene kan bevæge sig trygt rundt. Det første der møder én, når man tjekker ind i lejlighederne, er den komplet vidunderlige udsigt. Det renoverede landsted byder på en privat og fredfyldt 360 graders uforstyrret naturoplevelse – og man skal se langt, endda MEGET langt efter andre turister. Du kan vælge mellem en enkelt lille eller otte store, stilrene og funktionelle lejligheder, som deles om en skøn aflukket pool.

Landstedet, hvor vi bor, ligger under en times kørsel fra kulturbyerne Bilbao og Santander, hvor der er oplevelser for både store og små. Hele regionen rummer flere spændende dyre- og naturparker, der helt sikkert er et besøg værd.

Hver morgen begynder med en skøn fælles morgenmad, som familien kan samles om i det tempo, der passer lige præcis jer. Hver enkelt lejlighed har et funktionelt køkken, så man selv kan stå for den del af madlavningen, man har lyst til. 

Baulafuente

Landstedet ligger midt i naturen, som inviterer til smukke løbeture eller trekking op og ned ​ad de smukke høje bakker, som knejser ved siden af huset. Der findes masser af beskrevne vandreruter i området, både for de erfarne og dem, der ikke har prøvet det før. Bjergene rummer desuden talrige mere eller mindre tilgængelige huler, der er et besøg værd. For de eventyrlystne kan der arrangeres længere ture i de største af hulerne.

Kører I ca. 20 minutter, ankommer I til den smukkeste lille surf-strand. Her er der mulighed for, at en dygtig instruktør kan lave særlige surfhold for børn helt ned til 5-6 år, ​og naturligvis også for større børn og deres forældre. ​

Den nærliggende flod er et fantastisk udflugtsmål på varme eftermiddage, og vi har selvfølgelig sørget for at arrangere en kanotur ned ad floden, som er med i prisen. Børn helt ned til 1 år kan deltage. Og der alligevel stadig mulighed for at vælge lidt adrenalinrush til, hvis man ønsker et sus. 

Maden er en oplevelse for sig, når man besøger Nordspanien. Vi er i et område med raffinerede gastronomiske oplevelser, men også med lækre råvarer, eksempelvis hummer og bøffer, som er lige til at lægge på grillen.

 

Her er utrolig grønt, og sommermånederne i juni-august har en behagelig gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader. Men da vi er i bjergene, kan temperaturen svinge. Hvis I vælger at flyve til Bilbao, er der ca. 1 times kørsel til landstedet, og fra Madrid er der ca. 4,5 timer.​

Se evt. her for transport forslag

Spanien

Programmet består af alt fra den klassiske Gulliver tur til Nordspanien, men som ekstra på denne rejse arrangerer Bo fælles hiking tur i det bjergtagende landskab og hver deltager kan  vælge en af følgende aktiviteter, som er inklusiv i prisen: Bjergklatring, canyoning eller vandring i underjordiske huler. Bo er naturligvis med på alle ture og guider hele vejen. 

 

For de særligt eventyrlystne, som gerne vil prøve to eller alle tre sær-aktiviteter kan dette selvfølgelig lade sig gøre mod ekstra betaling. Vi skal blot vide det når I booker, så der er plads og tid til alle. 

Ved tilmelding, skal man fortælle hvilken aktivitet man vil have som sin 2 anden aktivitet. Hvis man ønsker sig flere aktiviteter skal de tilkøbes hjemmefra prisen er:
 

Canyoning 600kr pr person

Klatring 600 kr pr person

Hulevandring: 600 kr person

Derudover er der i turen inkluderet 3 x yoga og mulighed for vandreture. Surf og ridning kan tilkøbes på stedet og vi behøver ikke vide det før turen.

Aktiviteter

Billeder

Billeder

Om Rejsen

Om rejsen

Lørdag

Lørdag ankommer du og din familie. Efterhånden som familierne ankommer, bliver man tjekket ind, og I kan finde jer til rette i lejlighederne. Lørdag aften spiser vi middag sammen på stedet, og vi sørger for at introducere jer for de lokale nordspanske specialiteter. Der er naturligvis sørget for mad til selv de mest kræsne børn. 

293207752_10226473959331190_7886872152767503879_n.jpg

Søndag: Kano & Paella 

Søndag har vi arrangeret en smuk kanotur på floden Ason, som løber forbi landstedet og ud i havet. Der er små vandfald, som skal passeres i kano, så der er lidt udfordringer til dem, der ønsker det. Til dem, der ikke ønsker dén slags udfordringer, er det også muligt at trække kanoen udenom. Vi sørger for en Paella om aftenen efter kanoturen.

vandfald.jpg

Mandag: Yoga, Canyoning & surf

Mandag morgen kan du vælge at deltage i en skøn omgang morgenyoga (også selvom du ikke er øvet eller har erfaring med yoga) – naturligvis med den lækreste udsigt udover den smukke dal. Derudover vil der være canyoing for dem der har tilmeldt sig det og mulighed for at tage ned og surfe(tilkøb på stedet hvis der er tilslutning og bølgerne er til det)

293805014_10159023510548182_9095338675713006226_n.jpg

Tirsdag: Klatring & Ridning

Tirsdag er der klatring for dem der har tilmeldt sig det, ellers er der mulighed for ridning på stranden(tilkøb, hvis der er tilslutning) Ellers står hele dagen åben. Vi hjælper selvfølgelig gerne med forslag til udflugtsmål, hvis I ikke bare trænger til en afslappende dag ved poolen.

heste 2.jpg

Onsdag: Yoga, Hulevandring & Michelin

Onsdag aften byder på en overvældende smagsoplevelse, når vi sammen tager på Michelin-restaurant. Vi sørger for transporten til og fra, så alle kan nyde et glas vin. Der er naturligvis sørget for en menu til børnene også. Onsdag dag kan du og din familie for eksempel tage på hule-vandring med besøg til underjordiske søer, eller planlægge en ridetur på stranden, eller se de 20.000 år gamle hulemalerier i nærheden. Ellers er poolen naturligvis åben, og det samme er den afslapning, der nogle gange gør en ferie allerbedst.  

292290601_10228386500198682_6875535593164087425_n.jpg

Ophold

Torsdag: Yoga & Vandring

Torsdag har vi valgt at lægge yogaen om eftermiddagen, hvis Michelin-restauranten aftenen inden kræver at man lige tager en ekstra time på langs. Vi hjælper gerne med planlægning af aktiviteter, men ofte er det, børnene allerhelst vil, bare at have tid og ro til at lege med hinanden på tværs af familierne. 

flodtur.jpg

Fredag: GulliverLegene & BBQ 

Fredag ,står åben, men vi har sørget for endnu en middag, nemlig på landstedet, så du og din familie ikke skal bruge den sidste dag på hverken planlægning eller indkøb. For ferie – selv med børn – handler også om indimellem ikke at skulle røre en finger.

293275581_10226474040893229_5825823123345003574_n.jpg

Lørdag

Lørdag siger vi farvel til hinanden, og forhåbentligt på gensyn. 

bobler.jpg

Panorama
2 Soveværelser

Ferieuger

6 juli - 13 juli: 2 Ledig

2 Voksne
2 Børn
5.700,- pr ekstra barn over 2 år. 

Pris 36.700 DKK

NB: Prisen er eksklusiv flytransport. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige
med planlægning af transporten.

GulliverRejserferiemedbrnspanien210_srcset-large.jpg
GulliverRejserferiemedbrnspanien62_srcset-large (1).jpg

Vista
2 Soveværelser

Ferieuger

6 juli - 13 juli: 4 Ledige

2 Voksne
1 Barn
5.700,- pr ekstra barn over 2 år. 

Pris 27.700 DKK

NB: Prisen er eksklusiv flytransport. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige
med planlægning af transporten.

Palombelle
6 sengepladser

Ferieuger

2 juli - 9 juli: Reserveret

9 juli - 16 juli: Ledig

16 juli - 23 juli: Ledig

23 juli - 30 juli: Ledig

2 Voksne
1 Barn
4.700,- pr ekstra barn over 2 år. 

Pris 28.700 DKK

_DSC6964.jpg

Pequeña
vista

Ferieuger

6 juli - 13 juli: 2 Ledige

2 Soveværelser

2 Voksne
1 Barn
5.700,- pr ekstra barn over 2 år. 

Pris 25.700 DKK

NB: Prisen er eksklusiv flytransport. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige
med planlægning af transporten.

apartamento_2__05 - Kopi.jpg
Baolafuente-Apto.3-0045-.jpg

Pico San
Vicente

Ferieuger

6 juli - 13 juli: Ledig

1 Soveværelse

2 Voksne
1 Barn

Pris 21.700 DKK

NB: Prisen er eksklusiv flytransport. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige
med planlægning af transporten.

bottom of page