top of page

Transport

Forslag til transportmuligheder til de forskellige destinationer fra henholdvis København, syd- og midtjylland, samt Nordjylland. 

6A88FC48-6F14-422A-91DE-B9CCDEFA8D09_1_201_a.heic

Vores lokation i Nordspanien ligger lidt udenfor den lille by Rasines. Det er en perfekt køredestination der er ca. 2000 km fra Københavnsområdet og 2300 km fra Ålborg. 

 

Der er direkte fly fra København med Vueling til Bilbao om mandag, onsdag og fredag. Alternativt til Biarritz med SAS torsdag og lørdag eller til Madrid som der er mange direkte afgange fra København 

Rejser I fra Nordjylland kan det anbefales at rejse direkte fra Billund til Madrid med Ryanair søndag og torsdag. Eller med KLM via Amsterdam. 

Rejser I fra midt og sydjylland, er der direkte fly fra Billund til Madrid eller I kan med fordel flyve fra Hamborg, som har direkte fly til både Bilbao og Madrid.

8C8684FA-357F-4986-B03C-F4E0653D4EBC_1_105_c.jpeg

Vores lokation på Sicilien ligger i den lille badeby Marina Di Ragusa på Siciliens sydkyst, kun 1,5 time fra Lufthavnen i Catania.  

Der er direkte fly fra København med med Norwegian mandag, onsdag og lørdag. Med SAS torsdag og søndag. 

Rejser i fra Nordjylland kan det anbefales at flyve via Amsterdam med KLM eller Alternativt kan I flyve direkte til Trapani (4 timers kørsel) med Ryanair fra Billund. 

Rejser I fra midt og sydjylland kan I med fordel flyve direkte fra Hamborg, med Eurowings tirsdag og lørdag. 

Gulliver Portugal (41).jpg

Vores lokation i Portugal ligger den lille by Marialva. Det er en mulig køredestination der er ca. 2600 km fra Københavnsområdet og 2700 km fra Aalborg. 

Der er direkte fly fra København med Norwegian til Porto (ca. 2 timers kørsel) Alternativt Lissabon (3 timer) eller Madrid(ca. 4 timer), som der er mange direkte afgange til. 

Rejser I fra Nordjylland kan det anbefales at  at flyve Billund, hvor der er direkte fly til Porto, tirsdag, torsdag og lørdag. 

Rejser I fra midt og sydjylland Der er Direkte fly til Porto fra Billund tirsdag, torsdag og Lørdag med Ryanair. Ellers kan I med fordel flyve fra Hamborg, som har direkte fly 

bottom of page