SOMMERREJSER

GULLIVER ARRANGERER FAMILIEFERIER I EKSKLUSIVE RAMMER 

Gulliver tilbyder familierejser for alle der elsker at rejse og gerne vil prøve noget andet end de traditionelle ferietilbud til børnefamilier. Det er en anderledes form for ferie med børn i lækre omgivelser med sjove og spændende arrangementer og masser af plads til at forme jeres helt egen unikke familieferie. Vores familierejser er en børnevenlig ferieform, hvor konceptet er at 7-10 familier deles om en vingård eller et landsted. Alle har deres egen luksuslejlighed med masser af plads til familien. Det er ferie med børn på den fede måde. Her er ingen børneklub, all inclusive-armbånd eller konkurrence om, hvem der kommer først til poolen om morgenen med sit håndklædet. Ungerne leger med hinanden og vi deler poolen med os selv.

PRØV EN UNIK FERIE MED BØRN 

GulliverRejser arrangerer familierejser langt fra masseturismen. Maden kommer fra lokalområdet og det gør vinen i reglen også. Noget mad laver vi selv – den højere gastronomi får vi kyndig hjælp til. Hvert rejsemål er håndplukket og udvalgt efter målet om en børnevenlig ferie. Der er masser af sjove oplevelser for børn og voksne, gode sager at spise og drikke, æstetiske omgivelser og plads til at hygge sig alene eller sammen med de andre familier. Denne form for ferie med børn giver masser af legekammerater, så der også er tid til mor og far lidt ligesom før vi fik børn. Samtidig med at vi deler nogle gode og sjove oplevelser, er der selvfølgelig masser af plads til privatliv og frihed til, at man som familie kan forme sin egen ferie. Vores familieferie er ikke de billigste. Men det har heller aldrig været vores mål at lave billige ferier. Vi vil lave de bedste familieferier til den bedste pris.

SICILIEN

Øen ud for spidsen af den italienske støvle er et kulturelt og historisk skatkammer. Med sin centrale placering i middelhavet har den været mål for alle regionens store kulturer. Selv danskernes forfædre, normannerne, var for en tid konger af øen. Siciliens natur er helt speciel og utrolig smuk. Her er alt fra hvide sandstande til rå bjerge og frodige dale. 

Gå til ferien

Fra 17.900 DKK

Nordspanien.png

CANTABRIA

Naturen er lige udenfor døren og indbyder til smukke løbeture  - eller for de lidt mere hardcore et par ture op og ned af bakken som tårner sig op ved siden af huset

Små 20 min kørsel fra landstedet ligger en lille surf strand. Den nærliggende flod er et fantastisk udflugtsmål på varme eftermiddage og vi har selvfølgelig sørget for at arrangere en kanotur ned ad floden.

Gå til ferien

Fra 20.900 DKK

Frankrig.png

FRANKRIG

Området hvor Le Mas ligger, er et kulturelt og kulinarisk overflødighedshorn. Her finder vi kulturbyerne Arles, Avignon og Nimes, som alle er et besøg værd for både store og små. Naturen er utrolig smuk, med dale, maleriske middelalderbyer, højdedrag og floder hvor man kan bade og sejle i kajak med hele familien.

Gå til ferien

Fra 23.900 DKK

RING MIG OP

Ønsker du at høre mere om vores ferier eller har du spørgsmål, så kan vi ringe dig op når det passer dig bedst. Klik på knappen og udfyld formularen. 

kontakt.JPG

SKRIV TIL OS

Ønsker du at høre mere om vores ferier eller har du spørgsmål, så kan du altid skrive til os. 

Klik på knappen og udfyld formularen.