Skriv en tekst her

Bondegårdsferie på Sardinien

Bondegårdsferie på den fede måde, tæt på hvide strande og et azurblåt hav.

Grunden og lejlighederne
Monte Di Sixeri (Il Borgo) er et Agriturismo i ordets egentlige forstand. På restauranten bliver der serveret lokale retter, hvor råvarerne kommer direkte fra jord til bord. Stedet har blandt andet sin egen produktion af olivenolie og på vej op mod de smukt beliggende lejligheder, kan man hilse på gårdens mange forskellige dyr. De 7 Lejligheder er moderne og bekvemme. De er i forskellige størrelser og kan huse fra 2 til 10 personer. Udsigten kan der ikke sættes en finger på og den kan især nydes fra stedets to forskellige swimmingpools. Det venlige personale er altid parat til at hjælpe og værten taler perfekt engelsk. Stedet er velegnet til ferie med familien eller vennepar.


Området
Monte Di Sixeri ligger kun få kilometer fra en lille, rolig og skøn strand. Det er ikke uden grund at Sardinien bliver kaldt middelhavets Caribien. Strandene er hvide og vandet azurblåt. Der bliver dyrket vin i området og på de store vingårde kan man prøvesmage regionens vine. Der er også mulighed for at besøge de gamle smukke middelalderbyer i området, som huser et utal af hyggelige restauranter, hvor den lokale mad er på menuen.  Øen emmer af historie og Podere Di Monte Sixeri har sågar deres egen 3500 år gamle Nuragh på grunden man kan besøge.


Aktiviteter
På Sardiniens nordøstlige side er der masser at se og opleve. Her kan man lave alt fra vandsport og hesteridning til sejlture langs den betagende kyst.

Priserne variere fra 600 - 2520 Euro pr uge, afhængig af størrelse på lejlighed og sæson

Podere Di Monte Sixeri

Lad os stå for at arrangerer jeres næste ferie

Vi er meget gerne behjælpelige med:
Flyafgange
Billeje
Ting der er værd at opleve i området

 
Skriv en tekst her