Om de bedste ferier

Hele familien havde en fantastisk ferieoplevelse til Nordspanien med GulliverRejser. Det var et perfekt miks af socialt samvær, tid med familien og ren afslapning i flotte omgivelser, hvor der var tilpas fokus fra værter og gæster på de unikke øjeblikke. Det er ikke sidste gang vi er afsted på den måde.

David, far til Elin

Tak for en super tur - vi nød det virkelig, både børn og voksne. I har helt sikkert fat på en guld-ide her!!!

Malene, mor til Sejer og Storm

Bedste ferie ever. Lækre omgivelser, søde mennesker, dejige oplevelser. Ungerne elskede det og det gjorde vi også. Vi tager med igen!

Marie, mor til Bjórk, Sally og Vilhelm

Aldeles fremragende! Kan ikke anbefale det nok, hvis du kan lide smukke locations, udsøgt mad, legekammerater til børnene og mulighed for lidt voksentid også.

Louise, mor til Elin

Vi har været afsted med GulliverRejser 3 gange og alle gange er vi blevet meget positivt overrasket over både de fantastiske steder samt mennesker der har været med. Hvem vi skulle tilbringe ferien med var et af vores største bekymringspunkter. Det har dog begge gange vist sig at være en samling super interessante mennesker. Interessante professionelle relationer og personlige venner som vi any given day ville tage på ferie med igen.
Vigtigst af alt er dog følelsen af faktisk at være på ferie. Børnene fandt hurtigt hinanden og vi fik som forældre tid til at slappe af på en helt anden måde. Vi skulle ikke hele tiden 'være på'. Muligheden for at tage alene ud og spise mens børnene blev hjemme hos de andre løftede også oplevelsen :-)
Kan varmt anbebales!

Jan, far til Storm og Sejr

Bedste ferie koncept ever!

Mo, mor til Nur