Om Gulliver

GulliverRejser har siden 2012 arrangeret grupperejser for børnefamilier. Vi stiftede rejsebureauet med et mål om at levere unikke ferieoplevelser  i fantastiske rammer for børnefamilier.

Efter talrige familieferier, blev vi trætte af de traditionelle ferietilbud til børnefamilier og lavede derfor et rejsebureau der tilbyder unikke ferier for voksne med børn. Vi havde ganske enkelt ikke temperament til at nyde børneklubben og all inclusive konceptet, de store hoteller i lidt for turistvenlige resorts, de begejstrede guider og morgenbuffet’en af variabel beskaffenhed.

Alternativet lå lige for: På med rygsækken og ud i verden kun iklædt visakort og glad optimisme. Men helt ærligt: vi er blevet for magelige. Vi vil ikke undvære træk og slip, rene lagner og smagfuld indretning – og slet ikke, når vi har ungerne med.

Så hellere leje vores eget landsted sydpå med adgang til områdets spisekammer, vinmarker og kulturskatte. Være sammen med en lille flok familier, der også gerne vil holde ferie med andre voksne og børn, men uden at miste friheden til at tage rundt på egen hånd, spise alene og sove til ungerne vågner.

Heldigvis er den slags inden for rækkevidde med Gulliver – endda til charterpriser. For det er hele meningen med vores rejsebureau: Her er vi sammen om at give hinanden fred og ferie.

Mange hilsner fra Jonas og Marianne 

Marianne Evers

Jeg er uddannet folkeskolelærer, men har de sidste 7 år arbejdet på Københavns Universitet som projektadministrator og står bl.a. for planlægning af møder og konferencer.

Jonas om Marianne 

Marianne æælsker at rejse, hun elsker det så meget, at hun gerne bruger utrolige mængder af tid på at planlægge, hvor vi skal på ferie - mens vi er på ferie. GulliverRejser er hendes hjertebarn og der hvor hun finder afløb for sine talenter og ønske om, at skabe unikke og varige ferieminder for alle der rejser med os. 

Jonas Bechgaard

Jeg er uddannet historiker og har arbejdet i mange år med formidling. Nu arbejder jeg for MovieStarPlanet og freelancer i Danmarks Radio, hvor jeg er med til at udvikle og researche til div. programmer.

Marianne om Jonas

Jonas er en hyggespreder og har en fantastisk evne til at gå ind i folk med træsko. Han har altid en historie fra gamle dage i ærmet, og så kan han tale med hvem som helst - selv når han ikke kan sproget. Han får vores samarbejdspartnere til at føle sig ansvarlige for og engageret i vores ferieprojekt så vi får helt unikke ferieoplevelser. 

Vi har tilsammen 3 børn.  Eik på 11 år og Hilde på 7 år, derudover har Jonas Sebastian på 14 år.

Omtale

Se hvad andre der har rejst med os, har sagt.                                               

Nyhedsbrev

Få gode råd, tilbud og nyheder til din næste rejse. VI TRÆKKER LOD OM ET GAVEKORT PÅ 2500 KR

Sicilien

Er du er på jagt efter kultur, kulinariske specialiteter og gyldne strande.

Spanien

Det renoverede landsted byder på privat og fredfyldt 360 graders uforstyrret naturoplevelse.