Hvor mange familier rejser sammen?

Vi rejser max 9 familier sammen. Vi har bevidst valgt at holde deltagerantallet nede, da vi har erfaring med, at det giver en hyggelig og tryg atmosfære.

Hvor fælles er vi?

Vi er så fælles som vi har lyst til at være. Vi bruger fællesskabet der hvor det giver mening.

  • Børnene får andre børn at lege med.

  • Sammen kan vi få nogle helt særlige oplevelser, som man ikke normalt har adgang til når man rejser på charter eller rejser alene.

  • Du kan snakke og møde ny mennesker i det omfang du har lyst.

Og derfra er der masser af plads til privatliv og hygge med familien samt mulighed for at sætte sit eget individuelle præg på sin ferie.

 

Alder på børnene?

Vi har oftest børn med fra ca. 1-13 år - både drenge og piger.  Det er vores erfaring at det fungerer utrolig godt med en stor aldersspredning, da børnene ofte leger på tværs af alder og køn.  Vi sørger selvfølgelig også for, at der er fællesarrangementer som imødekommer alle aldre.

 

Kan man forlænge sin ferie?

Det kan man sagtens, og vil vil meget gerne være behjælpelige med at komme med forslag til andre steder i regionen der er værd at besøge.

 

Flybilletter ?

Flybilletterne sørger I selv for, det er der flere grunde til. Fleksibiliteten, I kan selv vælge hvor I vil flyve fra og om I vil ankomme før selve turen eller forlænge den. Det er vores erfaring at mange ofte kommer nogle dage før eller bliver nogle ekstra dage et andet sted i området - således at vores destination bliver en del af en længere rejse. Og så er det  faktisk ofte de billigeste billetter som kan købes of jer på nettet. Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde de gode flyruter.

 

Forsikring?

Mange behøver ikke at tegne en ekstra forsikring når i rejser, tjek jeres indboforsikring om I har en årsrejseforsikring allerede. Her er man ofte også dækket for den selvrisiko på 20.000 som biludlejningsfirmaerne tager. Sørg for at se jeres forsikringspolicer godt igennem, så I ikke forsikre jer for det samme 2 gange - her er penge at spare.

Vi er medlem af REJSEGARANTIFONDEN som dækker flg.
 

Autostole til ungerne

Man kan godt leje autostole gennem biludlejningfirmaerne, men det er vores erfaring at de ofte er dyrere og i langt ringere stand end dem man har ungerne i derhjemme. Derfor vil vi foreslå at I tager autostole med hjemmefra, det er nemt og med de fleste flyselskaber også gratis. Her kan man uden ekstra beregning medbringe en autostol og en skubbevogn pr. barn. Man skal dog sørge for at have en plasticpose e.lign som stolen kan pakkes ind i, inden den sendes afsted som odd size.

 

Sengelinned og hånklæder

Det er altid inkl. sengelinned og håndklæder.

 

Nb. Hvis I har spørgsmål, brug for uddybning e.lign er I altid meget velkomne til at ringe.