Toscana

Uforstyrret luksus og hygge i Toscanas bakker omgivet renæssancens kulturbyer.  

Lejlighederne og grunden
Al Gelso Bianco er et utroligt hyggeligt og uforstyrret sted, hvor indretningen er i top. Lejlighederne ligger i et lukket område med masser af plads til at børnene kan løbe og lege. Al Gelso har i alt 7 smagfuldt indrettede lejligheder i forskellige størrelser. Så der er godt med plads til flere familier eller vennepar, som vil på ferie sammen. På grunden er der selvfølgelig en dejlig pool for børn og voksne, samt motionsrum og sauna. Der er mulighed for morgenmadsbuffet til dem der ønsker det og stedet har sin egen produktion af vin, olivenolie og grappa.


Området:
Toscana er kendt for sin gastronomi og området omkring Al Gelso er ingen undtagelse. Vi har personligt  fået et at vores bedste måltider nogensinde på den lokale restaurant, der ligger i gåafstand fra stedet. Tidligere var der ikke så meget respekt for den lokale vinsort Chianti, men de seneste års målrettet indsats har højnet kvaliteten af områdets vine markant. Al Gelso ligger smukt placeret i et bakket område.


Aktiviteter:
På Al Gelso er der mulighed for kokkeskole med ingredienser fra stedets egen køkkenhave. Med de lokale kokke kan både voksne og børn boltre sig i stedets topmoderne og nyrenoverede køkken. Al Gelso ligger tæt på Toscanas verdensberømte kulturbyer Firenze og Sienna og der er mulighed for at spille tennis, golf, cykling og ride i området.

Prisen varierer fra 650 - 3100 Euro pr. uge, afhængig af lejlighedens størrelse og sæson 

Al Gelso Bianco

Lad os stå for at arrangere jeres næste ferie

Vi er meget gerne behjælpelige med:
Flyafgange
Billeje
Ting der er værd at opleve i området