Uspoleret Nordspanien

Hvis man er til en aktiv ferie med masser af smuk natur, lækker mad og sjove oplevelser er Baolafuente det perfekte sted at tage på ferie. 

Grunden og lejlighederne
Baolafuente har 8 lækre lejligheder og er placeret midt i de cantabriske bjerge, men ikke langt fra stranden. Lejlighederne er nyistandsatte og topmoderne med et landligt touch. Grunden er stor og uforstyrret. Der er en dejlig pool, et grillområde og et loungeområde, hvor den smukke udsigt kan nydes. Den nærmeste nabo ligger flere kilometer væk og de eneste der kommer forbi og hilser er kørerne på marken. 

Området
Hvis du er glad for mad er Cantabrien stedet for dig. Restauranterne i områdets små byer byder på unikke kulinariske oplevelser. Der er sågar en michelin restaurant 15 minutters kørsel fra lejlighederne. Derudover ligger kulturbyerne Santander, Bilbao og San Sebastian, alle i rimelig køreafstand fra huset. 


Aktiviteter
Cantabrien har det hele. Der er mulighed for alt fra surfing, klatring og hulevandringer til kanosejlas, og bådture. Derudover er der også flere forskellige dyreparker i området, samt en adventurepark for familien, hvor man kan klatre i træer og rapelle. Der kan skaffes cykler, hvis man har lyst til en tur og området er kendt som et populært mål for vandring og fritidsmotionister.

Prisen varierer, afhængig af lejlighedens beliggenhed og sæson.

Apartamentos Baolafuente

Lad os stå for at arrangere jeres næste ferie

Lejlighederne

Alle lejligheder har 2 soveværelser, 2 badeværelser stue og køkken. To af lejlighderne har panoramaudsigt, 4 har en god udsigt og to har delvis udsigt, da de ligger bagerst i huset. 

Vi er meget gerne behjælpelige med:
Flyafgange
Billeje
Ting der er værd at opleve i området