Gulliver arrangerer familieferier i eksklusive rammer

Gulliver tilbyder familierejser for alle der elsker at rejse og gerne vil prøve noget andet end de traditionelle ferietilbud til børnefamilier. Det er en anderledes form for ferie med børn i lækre omgivelser med sjove og spændende arrangementer og masser af plads til at forme jeres helt egen unikke familieferie. Vores familierejser er en børnevenlig ferieform, hvor konceptet er at 7-10 familier deles om en vingård eller et landsted. Alle har deres egen luksuslejlighed med masser af plads til familien. Det er ferie med børn på den fede måde. Her er ingen børneklub, all inclusive-armbånd eller konkurrence om, hvem der kommer først til poolen om morgenen med sit håndklædet. Ungerne leger med hinanden og vi deler poolen med os selv.

Prøv en unik ferie med børn

GulliverRejser arrangerer familierejser langt fra masseturismen. Maden kommer fra lokalområdet og det gør vinen i reglen også. Noget mad laver vi selv – den højere gastronomi får vi kyndig hjælp til. Hvert rejsemål er håndplukket og udvalgt efter målet om en børnevenlig ferie. Der er masser af sjove oplevelser for børn og voksne, gode sager at spise og drikke, æstetiske omgivelser og plads til at hygge sig alene eller sammen med de andre familier. Denne form for ferie med børn giver masser af legekammerater, så der også er tid til mor og far – lidt ligesom før vi fik børn. Samtidig med at vi deler nogle gode og sjove oplevelser, er der selvfølgelig masser af plads til privatliv og frihed til, at man som familie kan forme sin egen ferie. Vores familieferie er ikke de billigste. Men det har heller aldrig været vores mål at lave billige ferier. Vi vil lave de bedste familieferier til den bedste pris.
På hjemmesiden finder du vores forskellige destinationer og beskrivelsen af de mange spændende og unikke oplevelser som GulliverRejser kan tilbyde dig og din familie. Hver destination har sit eget program specialdesignet til områdets kultur og natur

Læs mere om vores rejser. Klik her

 Kan ikke anbefale det nok! Fantastiske omgivelser, søde mennesker, flotte lejligheder, spændende udflugter - den nemmeste og hyggeligste måde at rejse med børn på!

Kim, mor til 4 piger

Fuldstændig fantastisk. Anbefaler det til alle børnefamilier! Var på tur med GulliverRejser til Cantabrien 2014 og det var den bedste ferie. Afslappet atmosfære, søde mennesker, sjove oplevelser, lækkert mad. Tag med!

Ruth, mor til Emma og Aksel

Nyhedsbrev

Få gode råd, tilbud og nyheder til din næste rejse. VI TRÆKKER LOD OM ET GAVEKORT PÅ 2500 KR

Sicilien

Er du er på jagt efter kultur, kulinariske specialiteter og gyldne strande.

Spanien

Det renoverede landsted byder på privat og fredfyldt 360 graders uforstyrret naturoplevelse.

Omtale

Læs andre familiers rejseoplevelser med GulliverRejser.