2017 udsolgt. Sæson 2018 kommer snart. Tilmeld dig Nyhedsbrev og få som de første, besked om de nye rejser. 

Sommer i Portugal

Portugal er en fantastisk feriedestination - og er du er på jagt efter kultur, natur og histore, så har vi noget som er helt unikt. Turen er fra d. 30 juni – 7 juli. 7 dage midt i naturen, med en borg som nærmeste nabo og masser af unikke oplevelser lige udenfor døren. Lån en cykel eller tag en slapper i det helt vidunderlige spaområde stedet råder over. Her er masser at at lave for både børn og voksne.

Prisen inkluderer

 • 7 dage i vores egen lille portugiske landsby
 • Hjemmelavet luksusbuffet hver morgen
 • Middag med portugiske specialiteter på ankomstdagen
 • Vinsmagning af stedets egen produktion
 • Picnic lige midt i vinmarkerne
 • Swimmingpool i smukke omgivelser
 • Skattejagt på borgen
 • Fællesmiddag og børnearrangement
 • ​Lån af cykler
 • Gratis WIFI på hele ejendommen
 • Håndklæder og sengelinned
 • Rengøring ved hjemrejsen​

 

Se flere billeder her

TAG VENNERNE MED PÅ FERIE OG SPAR PENGE

Hvis I er to eller flere familier, der tilmelder jer samtidig, får hver familie 1000 kr. i rabat. 

Nb. Prisen er excl. flytransport. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige med planlægning af transporten, således at det skræddersys jeres behov - så spørg bare løs !

 

Flyprisen er ca. 1.500,- retur pr. voksen til Porto/Madrid/Lissabon(direkte) 

Fra Porto er der ca. 2 timers kørsel til destinationen.

Fra Lissabon er der ca. 3 timers kørsel til desinationen.

Fra Madrid ca. 4 timers kørsel. 

Fra Hamborg direkte er prisen ca. 1000,- pr. voksen.

Obs! På denne ferie har man brug for en bil. Det koster ca. 1.650,- for en lille bil.

Lejlighederne er store og rummelige. De har 1, 2 eller 3 soveværelser, så hvis man er single forældre kan man sagtens dele en lejlighed med en anden single forældre. I Coro, er det også muligt at leje et enkelt hotelværelse med adgang til fælles køkkenfaciliteter.

Glæd jer til

 • Legekammerater til ungerne
 • Skønne lejligheder
 • Plads til privatliv og fællesskab
 • God mad, god vin, gode oplevelser og gode mennesker

Pris

Lejlighed  specifikation                                                                   Pris

Coro

8 hotelværelser med dobbeltseng og eget bad. Adgang til stort fælles køkken og stuer. Mulighed for en enkelt opredning på nogle af værelserne for 3900 kr. Se mere ved at klikke på Coro til venstre.        

Fra13.900,-  

ledige værelser

 

Guia

Familiesuite med lille tekøkken. Værelse med dobbeltseng, køjeseng i afskærmet fællesområde, samt mulighed for en enkelt opredning i stue. Badeværelse med spa. 

21.900,           Booket

 

Drama

Hotelværelse med dobbeltseng samt mulighed for en enkelt opredning. Eget bad. Adgang til privat tagterrasse. Ingen køkkenfaciliteter.

15.900,-           Booket

Fraga

Tofamilieshus

Kan bookes individuelt eller 2 familier sammen, da suite og lejlighed er opdelt.

Lejlighed: To værelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng. Køkken, stue, badeværelse med spabad samt adgang til privat tagterrasse. Pris 25.900 kr. for to voksne og et barn. 

Suite: To værelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng. Badeværelse med spabad samt terrasse. Pris 23.900 for to voksne og et barn. 

Den samlede pris er for 4 voksne og 2 børn. 

Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr.

Lejlighed 25.900  Booket

Suite 23.900,       booket

 

 

Lurdes

Lejlighed med tre soveværelser, to dobbelte og et enkelt. Mulighed for ekstra opredninger. Stue, køkken samt adgang til privat terrasse. Prisen er for to voksne og et barn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr.

24.900,              Booket

Palhal

Lejlighed med et soveværelse med dobbeltseng samt køjeseng i afskærmet fællesareal.  Stue, tekøkken badeværelse med spabad samt adgang til privat terrasse. Prisen er for to voksne og et barn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr.

22.900,               Booket

Pedro

Lejlighed med to soveværelser samt separat suite, alle med privat badeværelse med spabad. Mulighed for ekstra opredninger. Stue, køkken og terrasse. Prisen er for to voksne og et barn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr. Ekstra voksen koster 5900 kr.

26.900,               Booket

Pipa

Tofamilieshus

Huset kan med fordel deles af to familier. Tre soveværelser og separat suite, alle med privat badeværelse med spabad. Stort fælles køkken og stue. 

Tre soveværelser med privat bad og adgang til fælleskøkken og stue. pris 26.900 kr. inkl. 2 voksne og 1 barn.

Suite med privat bad og adgang til fælles køkken og stue. Pris 18.900 kr inkl. 2 voksne og 1 barn 

Den samlede pris er for 4 voksne og 2 børn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr. 

3værelser26.900Booket

Suite  19.900       Booket

Samlet pris

44.900,-

 

Relegio

Suite med dobbeltseng og tekøkken. Mulighed for en enkelt opredning

20.900,-           Booket

Tiago

Lejlighed med to soveværelser med dobbeltsenge, stue, tekøkken og terrasse. Prisen er for to voksne og et barn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr. 

22.900,-            Booket

Vila

Lejlighed med tre værelser med dobbeltsenge, stue, tekøkken samt privat terrasse. Mulighed for ekstra opredninger. Prisen er for to voksne og et barn. Ekstra barn over 2 år koster 3900 kr.

24.900,              Booket

Bogalhais       

Eco-Suite med dobbeltværelse og egen terasse. Mulighed for en enkelt opredning. Ingen køkken faciliteter. Ligger stille og afsides.

15.900,-              Ledig

 

Beskrivelse

Stedet hvor vi skal bo ligger i hjertet af den lille landsby Marialva.  Byen er beliggende i en region, hvis oprindelse går helt tilbage til stenalderen og har flere historiske bygninger der vidner om en glorværdig fortid. I dag er Marialva fredet som en af ​Portugals unikke historiske landsbyer.

Området byder på mange attraktioner f.eks den arkæologiske park i Côa Valley, der ligger 20 km væk fra Marialva og fire historiske middelalderlandsbyer Almeida, Castelo Mendo, Castelo Rodrigo og Linhares da Beira.

Stedet hvor vi skal bo, var engang en landsby der gradvist er blevet smagfuldt restaureret.  Indretningen af stedet gør det muligt at nyde de udendørs rum der er omkring de gamle stenbygninger. Den lille landsbys snoede gader byder på et væld af hyggelige små haver og hemmelige terrasser, hvorfra man kan nyde det helt enestående landskab.

Her er en indhegnet pool samt spa hvor I kan nyde et par timers selvforkælelse. Hvis energien ikke er til at lave aftensmad efter en dejlig dag på udflugt eller ved poolen kan det anbefales at besøge stedets restaurant, hvor der i en hyggelig atmosfære serveres lokale egnsretter.

Her finder du alt for den kvalitetsbevidste børnefamilie, der søger en anderledes ferie i eksklusive rammer. Dette sted henvender sig i særlig grad til familier med lidt større børn, da der er masser af aktiviter i området og da selve stedet ikke er indhegnet og der kan forekomme stejle trin.